неділя, 13 червня 2021 21:17

Австрія дотиснула Північну Македонію – 3:1

Австрія дотиснула Північну Македонію – 3:1
Австрія переломила хід матчу в останні 15 хвилин. Фото: twitter.com/oefb1904

Збірна Австрії очолила групу С чемпіонату Європи після перемоги над збірною Північної Македонії 3:1. У австрійців відзначилися Лайнер, Грегорич та Арнаутович. Єдиний гол македонців забив Пандєв.

Команди неспішно розпочали матч і балканці мало в чому поступалися своїм суперникам. Однак на 18-ій хвилині проґавили ривок Лайнера, який із 3 метрів відправив м'яч до сітки. Австрійці посилили тиск, але моментів не створили. Натомість самі пропустили після серії рикошетів і помилки голкіпера, який не втримав м'яч у руках – 1:1.

Другий тайм команди обмінювалися атаками, які ні до чого не призводили. Вирішальними стала заміни австрійців. Грегорич забив переможний гол на 78-ій хвилині, а Арнаутович добив суперника на 89-ій.

Відверто кажучи, обидві збірні не вразили. Австрійці відчували брак ідей в атаці. Якби не ривок Алаби, який грав центрального захисника й розкішної передачі на Грегорича, хто зна, чи святкували би сьогодні вони перемогу. Суперник кинувся відігруватися й наразився на контратаку.

Македонці часто помилялися при виході з оборони в атаку. Ненадійно зіграв у ситуації з другим пропущеним голом воротар Дімітрієвскі. Хоча на кількох виконавців нашим варто звернути увагу. Це лівий півзахисник Аліоскі та технічний Адемі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англія мінімально перемогла Хорватію

Збірна Австрії після цієї перемоги очолила групу С, де виступає збірна України. В австрійців 3 залікові бали. Наступну гру вони проведуть зі збірною Нідерландів. Тренер останніх Франк Де Бур уже назвав рахунок і цієї зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Австрія дотиснула Північну Македонію – 3:1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути