пʼятниця, 23 листопада 2007 14:37

Австралійці висунули "Зеніту" ультиматум

Федерація футболу Австралії має намір добитися від пітерського "Зеніту" компенсації за те, що керівництво клубу уклало новий контракт з наставником Діком Адвокатом не дивлячись на той факт, що голландець вже мав попередню угоду з австралійцями, повідомляє championat.ru.

Представники Зеленого континенту встановили крайній термін для отримання відповіді від чемпіонів Росії - 23 листопада. Інакше буде подано скаргу в Палату ФІФА з вирішення суперечок.

"Ми не збираємося відступати. В даний момент ми ведемо переговори з представниками "Зеніту". І якщо ми не досягнемо домовленості, то неодмінно звернемося до ФІФА", - заявив виконавчий директор ФФА Бен Баклі в інтерв"ю Herald Sun.

Після того, як "Зеніт" вперше в своїй історії став чемпіоном Росії і напряму пробився в груповий етап наступної Ліги чемпіонів, голландський фахівець вирішив підписати новий контракт з пітерським клубом. Згідно його умов, він отримуватиме $3,6 млн. в рік.

Зараз ви читаєте новину «Австралійці висунули "Зеніту" ультиматум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути