Ексклюзиви
субота, 10 квітня 2021 13:44

"Аталанта" продасть непотрібного росіянина

"Аталанта" продасть непотрібного росіянина
Олексій Міранчук прийшов до "Аталанти" влітку. Фото: Reuters

Ізраїльський футбольний агент Денніс Лахтер висловився про ситуацію, що склалася навколо півзахисника "Аталанти" росіянина Олексія Міранчука. Він мало грає в новому клубі.

"Спілкуюся з керівництвом "Аталанти". Міранчука продаватимуть, він клубу не потрібен. Рішення ухвалено. Цього літа? Можна продавати сьогодні, а продати через рік - був би попит, що називається.

Знайомий з історією Олексія Міранчука з їх перших кроків у футболі, знаю їх першого тренера - Олександра Воронкова. Він завжди говорив, що його брат Антон сильніший за характером і талановитіший. Але сьогодні вийшло так, як вийшло. Ці хлопці завжди грали в тепличних умовах, тому що у всіх сьомінських командах одна концепція: є ті, хто тягає рояль, і є креативщики, фантазери, яких звільняли від важкої роботи. Після потрапляння в іншу реальність їм стає дуже важко.

"Аталанта" далеко не гранд в Італії, хоч і намагається бути умовно п'ятої серйозною командою в лізі. І якщо напівмертвий Ілічич, який весь різаний-перерізаний, який старший на 8 років, викликає у тренерського штабу більшу довіру, то про що ми взагалі говоримо?" - сказав Лахтер.

Олексій Міранчук приєднався до "Аталанти" в жовтні минулого року. У цьому сезоні він провів 19 матчів у Серії А, в яких забив 2 голи і зробив 1 результативну передачу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чи покинуть "Аталанту" Коваленко та Малиновський

Основна позиція Міранчука - атакуючий півзахисник, на якій в клубі з Бергамо виступає українець Руслан Малиновський. Також він здатний зіграти правого і лівого вінгера. До переходу в Італію він грав за "Локомотив".

Зараз ви читаєте новину «"Аталанта" продасть непотрібного росіянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути