пʼятниця, 21 вересня 2012 15:01

Аспірин для "Металіста": команда Маркевича зіграла внічию з "Байєром"
10

"Металіст" здобув очко у Німеччині
Фото: ФОТО: Reuters

Харківський "Металіст" на виїзді зіграв внічию 0:0 з леверкузенським "Байєром" у матчі першого туру групового раунду Ліги Європи-2012/2013, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Байєр" з перших хвилин кинувся в атаку і на початку гри цілком міг отримати право на пенальті, коли м'яч потрапив у руку Папа Гуйє, який перебував у штрафному майданчику, але арбітр не побачив порушення в цьому епізоді. "Металіст" на 11-й хвилині відзначився небезпечним випадом, який сильним ударом завершував Крістальдо, але воротар був напоготові. Як виявилося, це був єдиний удар у площину воріт "Байєра" в цій грі.

Німці ж мали кілька хороших можливостей для взяття воріт. Хосогаі з лінії штрафного майданчика пробив трохи неточно, удар Аугусто потягнув Горяїнов, а Вільягра врятував свою команду, перешкодивши Кісслінгу пробити з трьох метрів.

У другому таймі "Металіст" в основному думав про захист своїх воріт. У контратаках у підопічних Мирона Маркевича нічого не виходило. "Байєр" ж атакував багато і різноманітно і за другі 45 хвилин завдав сім ударів у площину воріт. Горяїнов став безумовним героєм цього поєдинку, витягши все що можна в цьому матчі, а коли і він вже був безсилий, за "Металіст" зіграла поперечина після удару Шюррле. У результаті матч так і завершився нульовою нічиєю.

В іншому матчі цієї групи віденський "Рапід" програв удома норвезькому "Русенборгу" з рахунком 1:2. Наступний матч у Лізі Європи "Металіст" зіграв 4 жовтня вдома проти "Рапіда".

Зараз ви читаєте новину «Аспірин для "Металіста": команда Маркевича зіграла внічию з "Байєром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути