пʼятниця, 27 травня 2011 16:22

"Асатіані в "Динамо"- це просто чутка" - Сьомін

"Асатіані в "Динамо"- це просто чутка" - Сьомін

У ході сьогоднішньої прес-конференції, присвяченої підбиттю підсумків сезону, що завершився -2010/11, головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін розповів про найближчі кадрові зміни у своїй команді і прокоментував останні трансферні чутки, пов'язані з посиленням "Динамо".

"Що стосується втрат, то, по всій видимості, в нашій команді в новому сезоні не буде Маграо. Крім того, залишає "Динамо" і Гіоане. У нього закінчився контракт, і ми дуже вдячні Тіберіу за час, проведений в нашому клубі. Ну а питання про те, чи буде продовжено контакт з Несмачним, поки ще відкрите.

Стосовно ж придбань, перш за все скажу, що інформація про те, що в "Динамо" може повернутися Асатіані - це просто чутка. Про що тут говорити, якщо Малхаз пропустив дуже багато - він не грав з листопада місяця.

За планованими придбань поки можу повідомити лише те, що, можливо, протягом 10-12 днів по якомусь одному виконавцю ми питання закриємо. Вважаю, що нам потрібен досвідчений гравець, якого я зможу відразу поставити в склад", - сказав Сьомін.

Зараз ви читаєте новину «"Асатіані в "Динамо"- це просто чутка" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути