неділя, 19 липня 2009 12:19

Аршавін забив за "Арсенал"

Аршавін забив за "Арсенал"

Російський гравець лондонського "Арсеналу" Андрій Аршавін відкрив рахунок голам "канонірів" в новому сезоні. Футболіст забив у товариському матчі з англійським клубом четвертого дивізіону "Барнет" ( 2:2).

Росіянин провів на полі перший тайм і відзначився на 43-ій хвилині. Росіянин був одним з найкращих на полі, створив декілька 100% моментів для своїх партнерів, зокрема для Томаша Росіцкі, але ті не змогли реалізувати їх. Після перерви Арсен Венгер замінив всіх гравців основного складу, випустивши на поле молодь.

"Звичайно ж, це була звичайна тренувальна гра. Ми вже два тижні працюємо, тому скучили за іграми. Нічия? Думаю, що результат не такий важливий для нас, як для суперників, які хотіли показати себе....

Незвично було грати на цьому полі. Я говорю не про якість трави - воно у чудовому стані. Річ у тому, що газон укладений таким чином, що в першому таймі нам доводилося атакувати ворота суперників, рухаючись вгору. Нахил у поля близько десяти градусів, а може і більше.

Перед грою поцікавився у Росіцкі, скільки часу він не грав. Томаш не міг брати участь в грі близько півтора роки. З "Барнеттом" він знов з"явився на полі, і ми провели разом перший тайм, спробували намацати нові ігрові зв"язки.

Потішило, що весь стадіон вболівав за нас. З понеділка продовжимо роботу в Австрії", - сказав Аршавін.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Аршавін забив за "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути