неділя, 09 серпня 2020 14:00

"Арсенал" переглядав Матвієнка в грі з "Вольфсбургом"

"Арсенал" переглядав Матвієнка в грі з "Вольфсбургом"
Микола Матвієнко міг перейти в "Арсенал" улітку. Фото ФК "Шахтар"

Лондонський "Арсенал" знову хоче підписати захисника "Шахтаря" Миколу Матвієнка.

Лондонці намагалися підписати 24-річного українця ще минулої зими, але тоді угоду закрити не вдалося, а відомий агент Олег Смалійчук звинуватив у зриві трансферу генерального директора "Шахтаря" Сергія Палкіна. Функціонери обмінялися звинуваченнями у ЗМІ, а в "Арсеналі" опинився Пабло Марі. Про це повідомляє "Футбол-24"

Іспанський центрбек так і не зумів довести свою спроможність бути конкурентним на Емірейтс, тому "каноніри" знову шукають підсилення у проблемну ланку. За повідомленням британських ЗМІ, "Арсенал" повернувся до кандидатури Матвієнка. Аналітики англійського клубу переглядали гру українця у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Вольфсбурга". Щоправда, Микола в тому поєдинку діяв на лівому фланзі оборони, але робив це настільки ефективно, що опинився у символічній збірній тижня.

У запрошенні Матвієнка в "Арсенал" зацікавлений особисто головний тренер команди Мікель Артета. Іспанський фахівець звернув увагу на гравця "Шахтаря" ще під час своєї роботи асистентом Пепа Гвардіоли в "Манчестер Сіті". Тепер же коуч формує в Лондоні команду під себе і дуже хоче бачити Матвієнка частиною нового проекту. Ще одним претендентом, якого розглядає "Арсенал", є Габріел із французького "Лілля". Варіант, коли англійці підпишуть обох цих виконавців практично виключений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вернидуба забрали найкращого нападника

У минулому чемпіонаті України Матвієнко допоміг Шахтарю здобути золоті медалі, зігравши 26 матчів, у яких забив 1 гол та віддав 1 гольовий пас. Також українець провів усі шість матчів у груповому етапі Ліги чемпіонів і чотири поєдинки у плей-оф Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" переглядав Матвієнка в грі з "Вольфсбургом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути