середа, 09 вересня 2020 17:09

Яремчук помирився з тренером "Гента"

Яремчук помирився з тренером "Гента"
Роман Яремчук не забив жодного м'яча в новому сезоні. Фото ФК "Гент"

Український нападник бельгійського "Гента" Роман Яремчук помирився з головним тренером команди Ласло Болоні після того, як гравець розкритикував гру команди. Зустріч наставника і гравця сталася після повернення форварда з розташування збірної України.

"Ми обговорили все, що потрібно було. В іншому це моя особиста проблема. Склад на гру з "Ейпеном"? Звичайно, я можу включити в нього Яремчука. Помста - це зброя ідіотів, а я себе таким не вважаю", - повідомив Ласло Болоні. Про це пише "Спортарена".

Після матчу чемпіонату з Мехеленом (1:0) Яремчук виступив з різкою критикою на адресу клубу, підкресливши, що команда дуже багато обороняється. Також Роман акцентував увагу на тому, що не розуміє структуру гри "Гента" при Болоні.

Пізніше наставник відповів українцеві і повідомив, що той "може покинути клуб, якщо він незадоволений грою команди". Технічний директор "Гента" заявив, що "Роман є досить емоційним хлопцем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Граємо, як команда другого дивізіону": Яремчук розкритикував гру "Гента"

Після 4 турів команда Романа Яремчука, Романа Безуса і Ігоря Пластуна посідає 14-е місце в Про Лізі, маючи в своєму активі лише 1 перемогу і 2 поразки.

Зараз ви читаєте новину «Яремчук помирився з тренером "Гента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути