пʼятниця, 24 березня 2017 10:00

Арбітр матчу Хорватія - Україна має судити на нашу користь

Арбітр матчу Хорватія - Україна має судити на нашу користь
У Лаоса є досвід роботи на "зіркових" матчах. Фото: sports.ru

В іспанського арбітра Антоніо Матеу Лаоса, який розсудить поєдинок збірних Хорватії та України, має вистачити досвіду, щоб не "поплисти".

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав оглядач журналу "Футбол" Ігор Яслік, який спеціалізується на висвітленні чемпіонату Іспанії.

"Це вже доволі відомий арбітр, вважається топовим у себе на батьківщині. Його манера суддівства не та, яку ми звикли бачити в іспанців. Лаос - не любитель розмахувати картками (це добре для нас, бо мусимо грати максимально щільно та жорстко. - Gazeta.ua). Він спокійний і розважливий.

В Іспанії взагалі намітилася тенденція, що стара школа арбітрів іде в історію. Нове покоління спокійніше, не люблять зайвий раз потрапляти в кадр. У "старих" манера судити вдома і в єврокубках сильно відрізнялася. В останньому випадку побоювання міжнародного резонансу змушувала поводитися спокійніше. Вдома так доводилося діяти хіба що в топових матчах, тих самих "Барселони" з "Реалом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хорватія є фаворитом, але Україна - теж не подарунок"

На рахунку Лаоса чимало зустрічей високого напруження. Помилки можливі, але досвіду і психологічної стійкості втримати матч під контролем йому має вистачити", - вважає Яслік.

Збірна України зіграє 24 березня в Загребі проти команди Хорватії в рамках відбору на Кубок світу-2018. Початок о 21:45. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію.

Після чотирьох турів збірна Хорватії - лідер групи I, має в своєму активі 10 очок. На два пункти менше у збірної України, яка посідає друге місце.

Раніше Андрій Шевченко назвав остаточний список футболістів на матч з хорватами.

Зараз ви читаєте новину «Арбітр матчу Хорватія - Україна має судити на нашу користь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути