вівторок, 11 червня 2013 10:37

Апеляцію "Кривбаса" відхилили

Апеляцію "Кривбаса" відхилили
"Кривбас" позбавлений атестата на участь у сезоні 2013/14 ФОТО: ffu.org.ua

Апеляційний комітет Федерації футболу України відхилив апеляцію "Кривбасу" на рішення Комітету з атестації футбольних клубів від 31 травня 2013 року, повідомляє офіційний сайт ФФУ. Криворізький клуб 31 травня був позбавлений атестата на сезон 2013/14, після чого подав апеляцію на це рішення.

Нагадаємо, 14 травня Комітет з атестації видав "Кривбасу" атестат і зобов'язав клуб до 14 червня надати документи, які доводять фінансову спроможність клубу. Однак після цього відкрилися нові обставини, згідно з якими Комітет з атестації відкликав атестат 31 травня.

Зокрема, був звільнений головний тренер команди Олег Таран, а в останньому турі "Кривбас" не вийшов на матч проти "Волині" у Луцьку. Крім того, криворізький клуб має заборгованості перед гравцями та іншими клубами, і на сьогоднішній день не зміг надати будь-яких документів, що підтверджують можливість участі в наступному сезоні.

Також апеляційний комітет встановив, що "Кривбас" надав недостовірні дані щодо свого стану. Враховуючи вищесказане, комітет прийняв рішення відхилити апеляцію "Кривбаса". Рішення остаточне і оскарженню не підлягає.

Таким чином, "Кривбас" позбавлений атестата на участь у сезоні 2013/14. Швидше за все, місце криворіжців у прем'єр-лізі займе ужгородська "Говерла".

Зараз ви читаєте новину «Апеляцію "Кривбаса" відхилили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути