середа, 23 березня 2011 11:43

Янукович привітав Платіні з новим президентським терміном

Янукович привітав Платіні з новим президентським терміном

Президент України Віктор Янукович привітав Мішеля Платіні з переобранням на пост голови Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) і висловив сподівання на плідну співпрацю у рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року, який пройде в Україні і в Польщі, повідомляє у вівторок прес-служба глави держави.

Платіні був переобраний на посаду президента УЄФА на другий чотирирічний термін. Вибори, що проходили на безальтернативній основі, відбулися в Парижі на конгресі УЄФА. У голосуванні брали участь 53 представники європейських національних асоціацій.

"Сподіваюся на подальшу тісну співпрацю і переконаний, що спільними зусиллями Євро-2012 в нашій країні пройде на високому організаційному рівні", - йдеться у привітанні Януковича.

Напередодні Платіні заявив, що УЄФА, можливо, припустився помилки, довіривши Україні право провести чемпіонат Євро-2012 року.

Раніше УЄФА висловлював стурбованість готовністю всіх об'єктів в Україні до проведення чемпіонату, проте на сьогодні таких побоювань немає. Одним з найбільш проблемних моментів на сьогодні є стадіон у Києві, де відбудеться фінал, однак і українська влада і чиновники УЕФА впевнені, що арена буде здана вчасно.

Чемпіонат Європи пройде в чотирьох містах України та чотирьох містах Польщі з 8 червня по 1 липня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Янукович привітав Платіні з новим президентським терміном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути