середа, 20 квітня 2011 11:26

Анна Чакветадзе втретє втратила свідомість під час матчу

Анна Чакветадзе втретє втратила свідомість під час матчу

Російська тенісистка Анна Чакветадзе втретє за останні два місяці втратила свідомість під час матчу. 19 квітня на турнірі в Штутгарті у ході зустрічі 1 / 16 фіналу з чешкою Сюзанною Куцовою Чакветадзе зомліла. Це відбулося у третьому сеті за рахунку 6:1, 5:7, 4:4, пише видання "Спорт-Экспресс".

24-річній росіянці було зараховано поразку, і вона пройшла медичне обстеження прямо на корті. Як повідомив батько спортсменки Джамал Чакветадзе, лікарі сказали, що з серцем у його дочки все гаразд і аналізи крові також в нормі.

Чакветадзе зробили сканування мозку, яке не виявило жодних відхилень. За словами батька тенісистки, він хотів би зрозуміти, чому його дочка непритомніє, як можна з цим впоратися, і чи варто Чакветадзе завершити кар'єру.

Раніше росіянка непритомніла під час матчів на турнірах в Індіан-Веллсі (12 березня) і Дубаї (16 лютого). Повідомлялося також, що лікарі рекомендували їй перервати кар'єру.

Зараз ви читаєте новину «Анна Чакветадзе втретє втратила свідомість під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути