Ексклюзиви
пʼятниця, 04 грудня 2009 17:25

Анна Безсонова потрапила у ДТП

Анна Безсонова потрапила у ДТП

Найкраща українська гімнастка Анна Безсонова потрапила в аварію у Києві.

У середу, 2 грудня, близько п"ятої години вечора на вулиці Мельникова у Mini Cooper, який належить Анні Безсоновій, на швидкості врізався легковий автомобіль. Випадок стався, коли Анна прямувала до редакції журналу "Пінк", де вона зараз працює. Однак, вирішивши зупиниться, Безсонова припаркувала автомобіль і знаходилася в салоні, коли відбулося зіткнення.

"Минуло кілька хвилин, як я припаркувалася, – розповідає Аня. – Як раптом відчула сильний поштовх, а пізніше зрозуміла, що мою машину вдарили".

За словами очевидців, автомобіліст-винуватець розвертався. Але для того, щоб зробити маневр, який не дозволяв знак "в"їзд заборонений" (в народі "цегла") рухався заднім ходом. Не розрахувавши дистанцію, шофер на швидкості врізався в автомобіль, у якому перебувала Безсонова.

У зіткненні ніхто не постраждав, однак збитки від аварії складуть значну суму. Шофер вибачився за інцидент і пообіцяв Безсоновій надалі не порушувати правила дорожнього руху.

Зазначимо, що у четвер на вулиці Мельникова трапилася ДТП за участю відомого футболіста Андрія Шевченка. Автомобіль Porsche Panamera Turbo, за кермом якого був Шевченко, постраждав він джипа Honda CRV.

За матеріалами ТСН, ХайВей

Зараз ви читаєте новину «Анна Безсонова потрапила у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути