Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2007 18:02

Англія та Росія - головні претенденти на проведення чемпіонату світу 2018 року

Англія і Росія – головні претенденти на проведення чемпіонату світу 2018 року. Їх суперниками в боротьбі за отримання права проведення престижного турніру стануть Китай, Австралія і країни Бенілюксу (Голландія, Бельгія і Люксембург), повідомляє sports.ru.

Як заявив в інтерв"ю ВВС президент ФІФА Зепп Блаттер, у європейських країн хороші шанси на ЧМ-2018, і федерація в майбутньому має намір відмовитися від нинішнього принципу визначення місця проведення турніру.

"Я виступаю за відкритий ринок. Це додасть більше конкуренції. Ми опинилися не в дуже комфортній ситуації з проведенням чемпіонату світу в Південній Америці. У нас лише один претендент на організацію турніру. Думаю, з тією системою ротації, що є зараз, ми знову опинимося в такій ситуації в майбутньому. Було б краще, якби відразу три або чотири асоціації намагалися отримати право на проведення кращого турніру в світі", – говорить Блаттер.

Зараз ви читаєте новину «Англія та Росія - головні претенденти на проведення чемпіонату світу 2018 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути