середа, 29 грудня 2021 08:48

Англійський клуб збільшив пропозицію. Мудрик подякував

Англійський клуб збільшив пропозицію. Мудрик подякував
Мудрик мріє про Англію. Фото: "Шахтар"

Півзахисник донецького "Шахтаря" Михайло Мудрик прокоментував інформацію про можливий перехід у "Брентфорд". Повідомлялося, що англійський клуб збільшив пропозицію щодо українського хавбека до €15 мільйонів.

"Я людина пряма і справедлива - мене так виховали батьки. Скажу чесно, що якби ця пропозиція надійшла рік чи півтора тому, коли в "Шахтарі" працювали португальські фахівці - я не задумався б і секунди і попросив клуб відпустити мене. Потрапити в 20 років в АПЛ – це, звичайно, дуже круто, – цитує Мудрика "Спортарена".

"Але з приходом у клуб Даріо Срни та Роберто Де Дзербі все кардинально змінилося. Я не кажу, що мене хтось гладить по голові, але я відчуваю підтримку, розумію вимоги тренера і не припиняю працювати над собою, щоб максимально вдосконалити якість своєї гри .

Хочу подякувати "Бренфорду" за таку пропозицію. Потрапити до АПЛ у віці 20 років — це просто фантастика, але рішення про мій перехід приймає лише одна людина — президент клубу.

Зараз у мене довгостроковий контракт і всі мої думки пов'язані з "Шахтарем". Щосили намагатимуся допомогти команді виграти у всіх турнірах, в яких ми беремо участь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт оцінив потенційну "зірку" збірної України

Цього сезону 20-річний Мудрик забив два голи і віддав дев'ять результативних передач у 19 матчах за "Шахтар". Уболівальники визнавали вінгера найкращим гравцем донецької команди у листопаді та грудні.

"Шахтар" вирушив на зимову перерву на першому місці турнірної таблиці УПЛ. "Брентфорд" займає 13-е місце в рамках АПЛ.

Зараз ви читаєте новину «Англійський клуб збільшив пропозицію. Мудрик подякував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути