вівторок, 17 березня 2009 18:43

Андрій Несмачний категорично відмовився виступати за збірну України

Андрій Несмачний категорично відмовився виступати за збірну України
Захисник київського "Динамо" Андрій Несмачний, 30 років, відмовився від виступів за національну збірну України.

Як повідомляє "Блик", футболіст сам попросив наставника збірної Олексія Михайличенка не викликати його до розташування команди.

Футболіст вважає, що вже віддав збірній все, що міг, і прийшов час дати дорогу молодим гравцям. У той же час Несмачний продовжить кар"єру гравця у "Динамо".

Андрі́й Микола́йович Несма́чний (народився 28 лютого 1979, Брянськ, Росія) — український футболіст. Захисник "Динамо" Київ. Гравець збірної України. У національній збірній дебютував 26 квітня 2000 року у матчі Болгарія - Україна. Один з найсильніших лівих оборонців українського футболу за всі роки. Учасник чемпіонату світу з футболу 2006.

Вихованець Сімферопольського училища Олімпійського резерву. До "Динамо" вихованця сімферопольського футболу запросили у 16-річному віці. У вищій лізі першу гру провів 18 червня 1998 року — проти "Металурга" (Донецьк).

За досягнення високих спортивних результатів на чемпіонаті світу 2006 у Німеччині нагороджений орденом "За мужність" III ступеня.

Несмачний є адептом Церкви "Свідки Єгови", тому, наприклад, не тримає руку на серці під час виконання гімну України та не співає його слів. "…наша релігія не дозволяє нам робити з когось ідола, а тим більше прапор чи гімн, чи тримати руку на серці. Уся честь і слава належить Богу, тобто Єгові…"

Сhampion.com.ua, wikipedia.org

Зараз ви читаєте новину «Андрій Несмачний категорично відмовився виступати за збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути