Ексклюзиви
неділя, 18 жовтня 2009 15:28

Андрій Кириленко вдочерив дівчинку

Андрій Кириленко вдочерив дівчинку

Російський баскетболіст Андрій Кириленко і його дружина Марія Лопатова удочерили двомісячну дівчинку. Як повідомляє "Спорт-экспресс", з цієї причини Кириленко був вимушений пропустити чемпіонат Європи-2009 в Польщі, де національна команда Росії зайняла сьоме місце.

"Як я вже не раз говорив, відмовитися від поїздки до Польщі мене змусили сімейні обставини. І тепер в цій історії поставлена крапка. Ми з Машею вдочерили російську дівчинку. Їй всього два місяці. Просто не хотіли говорити про це заздалегідь, щоб уникнути спекуляцій. Весь процес зайняв дуже багато часу - він почався ще в лютому. Збирали всі необхідні документи, розмовляли з психологами, протягом останнього місяця відвідували дитину. На те, щоб вирішити всі питання, пішло фактично все літо. Проблеми виникали навіть через те, що ми з Машею прописані в різних містах - Москві і Санкт-Петербурзі. І лише сьогодні вранці відбулося засідання суду, який офіційно визнав нас батьками дитини", - розповів Кириленко.

Крім того, Андрій Кириленко розповів про свої найближчі професійні плани. "В суботу вилітаю до Лос-Анджелеса, де відбудеться міні-турнір. 17 жовтня "Юта" грає з "Кліпперс", а "Лейкерс" з "Шарлотт". Наступного дня між собою зустрінуться ті, хто виграли і програли напередодні. Через різницю в часі я навіть встигну на перший матч, але навряд чи зіграю. А ось в неділю вийду на майданчик майже напевно", - додав форвард "Юти".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Андрій Кириленко вдочерив дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути