середа, 01 липня 2009 10:58

Анчелотті стурбований трансферною політикою "Челсі"

Анчелотті стурбований трансферною політикою "Челсі"

Головний тренер "Челсі" Карло Анчелотті почав турбуватися у зв"язку з відсутністю нових футболістів. Італійського наставника хвилює той факт, що лондонський клуб досі не придбав жодного гравця в літнє міжсезоння. 1 липня Анчелотті повинен обговорити можливі покупки з керівництвом "Челсі".

Після закінчення сезону-2008/09 лондонці намагалися придбати у "Мілана" бразильця Кака, але півзахисник підписав контракт з мадридським "Реалом". Крім того, "Челсі" зробив "Мілану" пропозицію по бразильському нападаючому Пато, проте італійський клуб відмовився продавати цього футболіста.

Анчелотті, який перейшов в "Челсі" з "Мілана", розповів, що він хотів привести з собою захисника Паоло Мальдіні. Тренер зробив гравцеві пропозицію, але італієць вважав за краще завершити кар"єру.

Що стосується можливих придбань "Челсі", то російські і англійські ЗМІ пишуть, що найближчим часом чотирічний контракт з лондонським клубом підпише футболіст ЦСКА і збірної Росії Юрій Жирков. Перехід повинен бути оформлений до кінця цього тижня.

За матеріалами Лента, The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Анчелотті стурбований трансферною політикою "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути