Ексклюзиви
понеділок, 10 жовтня 2011 12:12

Анатолій Дем'яненко подарував Павленку абонемент на "Олімпійський"

Анатолій Дем'яненко подарував Павленку абонемент на "Олімпійський"

Юрій Павленко, колишній міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту, прийшов на церемонію відкриття НСК "Олімпійський" з двома синами — Віктором та Олексієм.

"Відкриття "Олімпійського" - це дуже велике свято для мене. Надалі також планую відвідувати стадіон. Ми — кияни, тому вболіваємо за столичне "Динамо". Старшому сину ще подобається мадридський "Реал", а молодшому — англійський "Манчестер Юнайтед".

Павленко з дитинства відвідував "Олімпійський". Тоді стадіон називався "Республіканським".

"Я тоді був дуже малим. Я жив на Солом'янці, Урицького, 37, а і пішки бігав сюди. Я жив у будинку, де були квартири київського "Динамо". Там дуже довго мешкав Анатолій Дем'яненко. Я жив на 14-му поверсі, а квартири динамівців були на 10-му поверсі. Коли я йшов до школи, ми часто спускалися разом. Дем'яненка я добре пам'ятаю. Ми з того часу товаришуємо. Він мені подарував перший абонемент на "Олімпійський", яким я користувався цілий рік. Я не пам'ятаю, який це був рік. Я був таким, як зараз мої сини."

Нагадаємо, у суботу, 8 жовтня, у Києві офіційно відкрили НСК "Олімпійський". Реконструкція арени тривала близько трьох років. На Євро-2012 стадіон прийме п'ять матчів, включно з фіналом.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Дем'яненко подарував Павленку абонемент на "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути