Ексклюзиви
субота, 29 січня 2022 16:20

Алієв заявив, що Суркіс винний його гроші

Алієв заявив, що Суркіс винний його гроші
Олександр Алієв був зіркою "Динамо", Фото: Footboom.com

Колишній півзахисник "Динамо" та збірної України Олександр Алієв заявив, що президент "Динамо" Ігор Суркіс винен йому гроші.

Алієв вважає, що клуб не заплатив йому зарплату за три місяці.

"Після закінчення контракту у клуба залишилися борги перед тобою? Так, саме у Михалича (Ігор Суркіс - Gazeta.ua.) є. Я не говорив поки що, думаю, що ми з Михаличем самі обговоримо, коли побачимось і вирішимо.

Ми з ним не спілкувалися, я скажу чесно. Років шість взагалі не спілкувалися. Почали спілкуватися десь місяців вісім тому. Ми зустрілися з ним на дорозі. Він мені каже: "Саня, радий тебе бачити. Набери мене, давай поспілкуємось". Зараз я можу будь-коли зателефонувати до нього і поспілкуватися. Хотів сьогодні набрати його, бо дивився його інтерв'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У моєму сейфі лише миші" - Суркіс розповів про розмір своїх статків

Скільки винні? Я суму говорити не буду. Наші люди дивляться, хто скільки заробляє, за що заробляє. Кажуть: "Якого біса їм платити такі гроші?". Хто вам заважав піти грати у футбол? Ви сидите, дивані експерти, дятли, рахуєте, хто скільки заробляє. Вони не розуміють, яка колосальна робота у футболістів, скільки здоров'я викладається. Я не хочу говорити. Нехай скажу, що він мені 10 рублів винен.

Це було за три місяці. Він сам чудово знає. Ми дорослі люди, самі все вирішимо. Я не люблю через камери говорити. Вважаю, що це не по-чоловічому. Ми самі все вирішимо, – сказав Алієв в ефірі каналу BurBuzz.

Олександр Алієв виступав за "Динамо" із 2005 по 2013 роки. У сезонах 2009/10 був зіркою команди. Також мав досвід виступи за "Металург" Запоріжжя, "Дніпро", "Локомотив" Москва, "Рух", та "Анжі". У 2016 році завершив професійні виступи. Зараз веде свій Youtube-канал "Кент".

Зараз ви читаєте новину «Алієв заявив, що Суркіс винний його гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути