субота, 18 вересня 2010 13:48

Алекс Фергюсон призначив нового капітана "Манчестер Юнайтед"

Алекс Фергюсон призначив нового капітана "Манчестер Юнайтед"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон підтвердив, що капітаном команди в недільному матчі Прем"єр-Ліги проти "Ліверпуля", а також у всіх подальших буде захисник Неманья Відіч.

Нагадаємо, що минулого тижня сер Алекс зізнався, що з вікового Гарі Невілла були остаточно зняті капітанські повноваження. 35-річний захисник вже не в змозі грати кожен тиждень, тому тренер був змушений звернути свій погляд на інших футболістів команди.

Оскільки Райан Гіггз також вже у віці, свій вибір Фергюсону належало зробити між двома центральними захисниками - Неманьєю Відічем і Ріо Фердинандом. В останні кілька років саме 31-річний Фердинанд підміняв Гарі Невілла на посаді капітана, а також був удостоєний цієї честі в національній збірній.

До речі на матч Ліги Чемпіонів проти "Глазго Рейнджерс", який відбувся у вівторок ввечері (0:0), саме Фердинанд вийшов з капітанською пов"язкою. Але судячи з усього Ріо так і залишиться віце-капітаном свого клубу. Новим і постійним капітаном тепер є серб Відіч.

"Як я вже пояснював минулого тижня, ми хочемо, щоб нашим капітаном був футболіст, який регулярно грає. Всі усвідомлюють, що місце Неманьї Відіча не піддається сумніву. Він здоровий протягом усього сезону, і виключити його зі складу можна лише для того, щоб надати йому відпочинок", - говорить наставник МЮ.

"Він почав сезон у якості нашого капітана і ним же залишиться", - повідомив Фергюсон в інтерв"ю MUTV.

За матеріалами premiership.ru

Зараз ви читаєте новину «Алекс Фергюсон призначив нового капітана "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути