пʼятниця, 03 жовтня 2008 16:27

Якщо парламент буде розпущено - Євро-2012 не буде

Якщо парламент буде розпущено - Євро-2012 не буде
На сьогодні в парламенті де-факто немає жодного закону, що стосується чемпіонату Європи з футболу 2012 року, які повинні супроводити і забезпечити реалізацію цього проекту.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Віктор Корж в ексклюзивному коментарі кореспондентові ЛІГАБізнесІнформ.

"Цейтнот із законодавством був ще узимку 2008 року. Президент на засіданні Координаційної ради оголосив 1 лютого останнім терміном подачі в парламент законів по Євро-2012, що повинні супроводити і забезпечити реалізацію цього проекту", - сказав Корж.

За його словами, на сьогодні в парламент внесений тільки один законопроект.

"Документ "Про державне і приватне партнерство", що був підготовлений Оксаною Слюсаренко (екс-заступник Міністра економіки) ще при минулому уряді. Це не плід інтелектуальної діяльності нинішньої команди - Нацагентства, Міністерства у справах  молоді і спорту, Міністерства фінансів. Сьогодні де-факто жодного закону по Євро-2012 реально немає", - підкреслив він.

Він відзначив, що, президент України, що очолює Координаційну раду, не може не усвідомлювати, що, розпустивши парламент, він, фактично, ставить хрест на подальшій підготовці до Євро-2012, оскільки в цьому випадку країна не побачить необхідні закони ще довгі місяці.

Зараз ви читаєте новину «Якщо парламент буде розпущено - Євро-2012 не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути