Ексклюзиви
середа, 24 лютого 2010 13:41

Яковенко викликав 27 футболістів на матч з Кіпром

Яковенко викликав 27 футболістів на матч з Кіпром

Наставник молодіжної збірної України Павло Яковенко оприлюднив список гравців на виїзний товариський поєдинок проти команди Кіпру, що відбудеться 3 березня у місті Ларнака.

Цей матч буде зіграний у рамках навчально-тренувального збору, який розпочнеться у суботу, 27 лютого. До лав "синьо-жовтих" викликані 27 гравців, серед котрих є новобранці. Зокрема, вперше до команди Яковенка долучився воротар одеського "Чорноморця" Євген Паст, а також півзахисник харківського "Металісту" Артем Путівцев. Ще один хавбек Ігор Тищенко, який представляє маріупольський "Іллічівець", вже викликався на збори, але поки не грав.

Нагадаємо, що наразі "синьо-жовті" лідирують у восьмій відбірній групі до молодіжного Євро-2011, фінал якого відбудеться у Данії, маючи у своєму активі 11 очок. Стільки ж набрали і французи, яких українці випереджають за рахунок очної дуелі (2:2 на виїзді). Наступну зустріч у рамках кваліфікації молодіжної континентальної першості наша збірна проведе 29 травня проти однолітків з Мальти.

Склад молодіжної збірної України

Воротарі: Антон Каніболоцький (Дніпро Дніпропетровськ), Денис Бойко (Оболонь Київ), Євген Паст (Чорноморець Одеса).

Захисники: Вадим Родина, Андрій Сахневич (обидва − Динамо), Павло Пашаєв (Дніпро), Андрій Фартушняк (Оболонь), Олександр Матвєєв (Ворскла Полтава), Сергій Кривцов (Металург Запоріжжя), Ярослав Ракицький (Шахтар Донецьк), Олексій Курилов (Зоря Луганськ).

Півзахисники: Кирило Петров, Денис Гармаш (обидва − Динамо), Дмитро Льопа, Микола Морозюк (Кривбас Кривий Ріг), Володимир Чеснаков (Ворскла), Олег Голодюк (Карпати Львів), Артем Путівцев (Металіст Харків), Максим Білий (Зоря), Тарас Степаненко (Металург З), Віталій Віценець (Шахтар).

Нападники: Євген Коноплянка (Дніпро), Артем Кравець, Роман Зозуля, Андрій Ярмоленко (Динамо), Денис Васін (Чорноморець).

За матеріалами ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Яковенко викликав 27 футболістів на матч з Кіпром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути