Ексклюзиви
пʼятниця, 01 квітня 2016 10:51

Який сенс мені сидіти у "Дніпрі"? - Маркевич

Який сенс мені сидіти у "Дніпрі"? - Маркевич
Мирон Маркевич

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич прокоментував дискваліфікацію дніпрян з єврокубків і заявив, що після закінчення сезону може піти з команди.

Яка ваша перша реакція на рішення УЄФА? Наскільки воно було очікуваним?

"В якійсь мірі це очікувалося. Хоча думав, що до такого не дійде: все-таки "Дніпро" - фіналіст Ліги Європи... Звичайно, це неприємно, але що поробиш".

Тепер буде важче мотивувати команду? Все-таки мета потрапляння в єврокубки вже не актуальна...

"Футболісти повинні тримати себе в тонусі - у нас багато гравців і національної, і молодіжної збірної України. Також є легіонери, які грають за збірні своїх країн - той же Джон Руїс з Коста-Ріки. У ці півтора місяці потрібно зчепити зуби, виходити і відпрацьовувати, щоб бути затребуваними".

Можна сказати, що після закінчення сезону підете з "Дніпра"?

"Який сенс тут сидіти? Що я буду робити? Було б мені 50 років, то я б рік потерпів і зробив би нову команду. Мені важко говорити, адже зараз багато проблем. Нам не платять гроші, не знаю, як це все далі буде... Разом з цим треба тримати і себе, і футболістів в тонусі. Допрацювати так, як воно і повинно бути. Постараюся достукатися до гравців, а наскільки це мені вдасться - покаже час".

Додамо, що якщо "Дніпро" завершить чемпіонат поза єврокубковою зоною, то дискваліфікація залишиться в силі на наступні два сезони.

Після 19-ти турів української прем'єр-ліги "Дніпро" займає четверте місце в турнірній таблиці, відстаючи від луганської "Зорі" на чотири очки.

Зараз ви читаєте новину «Який сенс мені сидіти у "Дніпрі"? - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути