середа, 23 червня 2021 09:42

Які гравці збірної розчарували Шевченка на Євро

Які гравці збірної розчарували Шевченка на Євро
Віталій Микоелнко є основним лівим заисником збірної України. Фото: УАФ

Лідери збірної України розчарували Андрія Шевченка на Євро-2020/21.

Наставнику національної команди не вистачає кадрового ресурсу на турнірі, повідомив журналіст Ігор Циганик.

"Після матчу з Північною Македонією була серйозна розмова у тренерського штабу з футболістами. Жорстка розмова. Шевченко намагався достукатись до футболістів.

Наші лідери Руслан Малиновський і Олександр Зінченко не грають на те, що сподівалися. Втомилися? Не їдьте. Якщо ви стомилися, то краще не їдьте. Скажіть, що втомилися. Є претензії. Віктор Циганков тренувався п'ять разів за весь збір. Може, 10 разів. В якій формі він може бути?

Тренерський штаб має величезні претензії до Малиновського. Андрій Ярмоленко дає максимум, який може дати. Він рік не грав у футбол. Не подумайте, я не хочу хвалити, бо і він зіграв не найкращу свою гру. Циганков проти Північної Македонії й Австрії вийшов невпевнено. Помітно, що людина не у формі. Циганков розчарував.

Віталій Миколенко зіграв невпевнену першу гру, повозили його там – і він третю гру не може знайти себе. Можливо, рівень інший, і йому треба звикати. Він розгубився. Таке враження, що наші футболісти не готові до цього рівня", – заявив журналіст у програмі "Циганик Live".

Збірна України посіла у своїй групі третє місце. Команда Андрія Шевченка перемогла Північну Македонію та програла Нідерландам та Австрії.

Тепер доля національної команди залежить від інших збірних. Команда Шевченка може вийти в 1/8 Євро, як одна із чотирьох найкращих команд, яка посіла третє місце у своїй групі.

Зараз ви читаєте новину «Які гравці збірної розчарували Шевченка на Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути