вівторок, 15 вересня 2015 10:14

"Якби ми грали проти "Реала" у Донецьку, то почали б з рахунком 1:0" - Луческу

"Якби ми грали проти "Реала" у Донецьку, то почали б з рахунком 1:0" - Луческу
"Сподіваємося, що ми скоро повернемося на "Донбас-Арену" - Луческу shakhtar.com

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу поділився своїми очікуваннями від старту донецького клубу у груповому етапі Ліги чемпіонів.

"Як гравець я забивав "Реалу". Але це було 40 років тому. Але сьогодні не можна порівнювати той склад і те, що сьогодні. Тоді за "Реал" грав Ді Стефано, а я був зовсім молодим гравцем.

Тренером я з "Реалом" зустрічався, коли тренував "Галатасарай". Сьогодні, "Реал" - суперклуб. Якби ми грали проти "Реала" у Донецьку, то почали б з рахунком 1:0. На жаль, півтора року ми не граємо на нашому стадіоні. Сподіваюся, ми зможемо скоро туди повернутися. Що стосується матчу, ми обіцяємо дати бій мадридському клубу.

Завдання на сезон? Найголовніше, щоб ми залишили гарне враження про себе. Група складна, але все можливо. Я впевнений, що ми завтра зіграємо гідно.

Звичайно, не дуже добре, що ми у першому матчі граємо з "Реалом" та ще й на виїзді. З цієї причини ПСЖ у більш вигідній позиції. Яка буде тактика? Ми вийдемо на поле і подивимося, що нам запропонує "Реал". Ми дивилися кілька ігор, тому ми добре знайомі з його тактикою.

Влітку клуб покинули лідери "Шахтаря", але у нас є команда, яка вважається найкращою у Східній Європі. Команда, коли позбавляється лідерів, стимулює тих, хто їх заміняє на полі. Так, ми не купували влітку футболістів, намагаємося зробити акцент на молодих українських гравців. Ми довіряємо тим, хто є в команді. А вони точно не слабкіші за тих, хто нас покинув.

Команди нас недооцінюють, від цього вони і страждають. Подивимося, як все буде завтра. Всі гравці "Реала" знаходяться у хороших кондиціях. Команду очолює хороший досвідчений тренер. Думаю, "Реал" буде прогресувати з Бенітесом.

Чи провалив Даріо Срна останні ігри за збірну Хорватії? Ну, він завтра покаже на полі свою готовність.

Нам дуже складно грати і підтримувати свій рівень. Ми весь сезон на валізах, в перельотах. Потрібно весь час підтримувати мотивацію. Всі матчі ми граємо на виїзді. Сподіваємося, що ми скоро повернемося на "Донбас-Арену", - сказав Луческу на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, матч "Реал" - "Шахтар" відбудеться 15 вересня, в Мадриді. Цей поєдинок у прямому ефірі покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Відзначимо, шляхи "Шахтаря" і "Реала" жодного разу не перетиналися. Цей матч стане першим протистоянням цих команд в історії.

Зараз ви читаєте новину «"Якби ми грали проти "Реала" у Донецьку, то почали б з рахунком 1:0" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути