пʼятниця, 25 травня 2018 20:49

Як зірки світового футболу розважили фанатів перед фіналом Ліги чемпіонів
6

За день до фіналу Ліги чемпіонів між "Реалом" та "Ліверпулем" у Києві намітився серйозний ажіотаж. Кореспондент Gazeta.ua два дні провів у фан-зонах і відчув помітну різницю.

За два дні до турніру Контрактова площа, де має відбутися пряма трансляцію фіналу, нагадувала пустелю, де не було видно омріяної мети.

Автор: Сергій Талімончик
 

За один день була зроблена велика робота і вже в п'ятницю між Гостинним двором і Кияєво-Могилянською академію, де будували екран, можна було побачити помітні зміни.

Автор: Сергій Талімончик
 

Окрім екрану, також уже були майже готові пропускні пункти для вболівальників.

На Майдані Незалежності довелося відстояти в чималій черзі, аби потрапити у фан-зону, при тому, що людей, які були з морозивом або намагалися пронести пиво, не пропускали, просили залишити свої запаси або в стороні їх вжити.

У фан-зоні вразили великі черги - як до кубка Ліги чемпіонів, так і до різних атракціонів. У фанатів "Ліверпуля", зокрема, у хлопця у футболці Мохаммеда Салаха велике захоплення викликали українські дівчата, які заряджали публіку позитивними емоціями, витанцьовуючи і граючи на барабанах.

Автор: Сергій Талімончик
 

На очі потрапили переважно фанати "Ліверпуля", за кілька годин на Хрещатику привернула увагу лише одна група симпатиків мадридського "Реала", які привіталися з перехожими: "Хала, Мадрид!".

Головною подією п'ятниці були поєдинки на штучному полі колишніх зірок "Динамо", "Реала" і "Ліверпуля". Більше ніж за годину до події усі найближчі місця до поля були зайняті, як жартували фанати, які стояли поруч, що місця біля поля займали ще з минулого вечора.

Намагався потрапити на спеціально зведену трибуну, але виявилося, що стюарди за посвідченням "Преса" не пропускають.

Довелося тіснитися з фанатами, яких зібралася повна площа.

Щиро вразила мама, яка посадила сина на сміттєвий бак. Це побачив тато, який проходив поруч, і також примістив свого сина на сміттєзбиральнику. Батьки так щиро раділи, фоткали своїх дітей, а фанати проходили і весь час викидали сміття у бак. Подумалося, як же батьки щиро люблять своїх дітей, що з малечку привчають до не престижних професій. У житті всяке може знадобитися.

Футбольні баталії викликали фурор у вболівальників. Знайомі прізвища вони вітали грандіозними аваціями. А славетних футболістів насправді вистачало.

Автор: Сергій Талімончик
 

За зірок "Ліверпуля" зіграли голкіпер Вітор Байя, Гаїска Мендьєта, Хенрік Ларссон, Кларенс Зеєдорф, Деку, Владімір Шміцер та інші. Загалом близько 30 зірок світового футболу.

За зірок українського футболу виступили Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Олег Лужний, Андрій Воронін та Олександр Хацкевич. Наставник "Динамо" за національністю є білорусом, але в Україні провів майже всю свою кар'єру.

За зірок "Реала" виступили Єжи Дудек, Мічел Сальгадо, Альваро Арбелоа, Роберто Карлос, Луїш Фігу, Крістіан Карамбе, Клод Макелеле, Естебан Камбьяссо, Предраг Міятович, Давор Шукер.

Турнір складався з чотирьох матчів: У фіналі команда Друзів Шевченка перемогла команду Легенд УЄФА - 5:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто виграє Лігу чемпіонів, читачі gazeta.ua визначили переможця

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Як зірки світового футболу розважили фанатів перед фіналом Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути