понеділок, 17 вересня 2018 12:56

Як зіграли єврокубкові суперники українських команд у національних чемпіонатах

Суперники українських команд на міжнародній арені зіграли чергові матчі.

"Шахтар"

У 3 турі чемпіонату Німеччини "Хоффенхайм" поступився на виїзді "Фортуні" 1:2.

Найближчий опоннент підопічних Паулу Фонсека пропустив "гол у роздягальню" (на 45 хв. відзначився Моралес). "Хоффенхайм" зрівняв рахунок на 86 хв. завдяки зусиллям Нелсона. Але за 2 хв. Лукебакіо встановив остаточний рахунок ударом із пенальті.

Склад "Хоффенхайма": Бауманн, Нордтвейт, Фогт, Пош (Нелсон, 72), Кадержабек, Бітенкур (Цубер, 63), Грілліч, Крамаріч, Шульц, Жоелінтон (Бельфоділь, 57), Салаї.

 

Після матчу головний тренер "Хоффенхайма" Юліан Нагельсманн поділився думкою про майбутню гру з "гірниками":

"Шахтар" - хороша команда, до зустрічі з якої ми будемо ретельно готуватися. У донецького колективу дуже талановитий склад, високої якості та креативності. Зустріч із "Шахтарем" буде захоплюючим викликом для "Хоффенхайма".

Кого з "Шахтаря" міг би виділити? Було б несправедливо виділяти окремого гравця. "Шахтар" - це клуб, який протягом багатьох років випускав іменитих гравців. Фонсека - великий і досвідчений тренер, який до того ж говорить на мові 8 бразильських виконавців. Це завжди великий плюс.

Перший матч на виїзді? З нетерпінням чекаємо наш матч із "Шахтарем". Ми дуже багато працювали, щоб нарешті брати участь у груповому етапі Ліги чемпіонів, і з радісним хвилюванням чекаємо майбутніх викликів. Це те, що дає нам величезну мотивацію", - сказав наставник німців.

У 5 турі чемпіонату Франції "Ліон" на виїзді зіграв внічию з "Каном" (2:2). За "Ліон" забивали Набіл Фекір (на 45 хв.) і Менді (на 88).

Склад "Ліона": Антоні Лопеш, Рафаел, Марсело, Денайер, Менді, Тузара (Депа, 71), Ндомбеле, Траоре (Корне, 76), Набіл Фекір (Тер'є, 65), Ауар, Дембеле.

У 5 турі чемпіонату Англії "Манчестер Сіті" у рідних стінах крупно здолав "Фулхем" (3:0).

Вже на 2 хв. Сане вивів свою команду вперед. Закріпили перемогу Сільва (на 21 хв.) і Стерлінг (на 47).

Склад "Манчестер Сіті": Едерсон, Уокер, Отаменді, Лапорт, Делфі (Гюндоган, 67), Бернарду Сілва, Фернандіньо, Сільва, Стерлінг (Марез, 74), Агуеро (Габріел Жезус, 54), Сане.

"Динамо"

У 26 турі чемпіонату Казахстану "Астана" зіграла внічию з "Кайсаром" (0:0). Перед зустріччю Ліги Європи чемпіон вирішив поберегти деяких футболістів, що позначилося на якості гри і відповідно на результаті, він не зможе порадувати шанувальників клубу. Пресинг не зломив кизилордінцев, вони трималися до кінця і зуміли здобути один бал, який їм особливо не допоможе, але, тим не менш, узятий він у лідера і на його полі.

 

Тепер у "Астани" 58 очок і вона на 4 випереджає алматинский "Кайрат".

У 8 турі чемпіонату Чехії "Яблонець" вдома поступився "Младе-Болеслав" з розгромним рахунком 0:3. Суперник киян пропустив м'ячі на 28, 34 і 67 хв. У турнірній таблиці "Яблонець" посідає 9 місце, здобувши 3 перемоги, один раз зігравши внічию і 4 рази поступившись.

У 5 турі чемпіонату Франції "Ренн" у гостях програв "Ніцці" (1:2). Суперник "Динамо" першим засмутив господарів на 58 хв. (у свої ворота забив Сарр), але "Ніцца" наприкінці зуміла вирвати вольову перемогу.

"Ворскла"

Перший суперник "Ворскли" у Лізі Європи - "Арсенал" на виїзді здолав "Ньюкасл" (2:1). За лондонську команду відзначилися Джака (на 49 хв.) та Озіл (на 58), якому асистував Ляказетт.

 

У чемпіонаті Португалії "Спортинг" в рідних стінах обіграв "Марітіму" (3:1). Супернику полтавчан допомогли здобути перемогу Рафаель Діас (на 26 хв.) і Бруну Фернандеш, який оформив дубль (на 54 і 63 хв).

В азербайджанській першості "Карабах" в рідних стінах мінімально переміг "Сумгаїт" (1:0). Єдиний гол на 21-й хвилині провів Озобіч з пенальті. У турнірній таблиці "Карабах" посідає 3 місце, пропустивши вперед "Сабах" і "Нефтчі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили розклад матчів "Шахтаря", "Динамо" і "Ворскли" в єврокубках

У найближчому матчі української команди в єврокубках "Шахтар" у Харкові зіграє з "Хоффенхаймом" (19 вересня).

Зараз ви читаєте новину «Як зіграли єврокубкові суперники українських команд у національних чемпіонатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути