вівторок, 21 листопада 2017 20:11

Як "Шахтар" грав з "Наполі" у Харкові

Як "Шахтар" грав з "Наполі" у Харкові
"Шахтар" почав нинішній шлях в Лізі чемпіонів з перемоги над "Наполі". Фото: shakhtar.com

Сьогодні донецький "Шахтар" проведе черговий матч у груповому раунді Ліги чемпіонів. Підопічні Пауло Фонсеки на виїзді зіграють з італійським "Наполі". Початок поєдинку о 21:45.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Наполі" поскаржився на арбітра і коротку лаву запасних

Це вже не перша зустріч команд в цьому циклі. Перша гра колективів розпочинала груповий раунд цього сезону 13 вересня. Тоді в Харкові "Шахтар" здобув непросту перемогу над нинішнім лідером Серії А з рахунком 2:1. Вже на 15-й хвилині рахунок точним ударом у нижній кут відкрив Тайсон. Подвоїли свою перевагу "гірники" на 58-й хвилині завдяки точному удару Феррейри після навісу з флангу.

Італійці відіграли один м'яч завдяки пенальті, який реалізував Мілик. Наприкінці зустрічі хороші моменти мали для взяття воріт Кальєхон та Мертенс, але "Шахтар" вистояв.

"Шахтар" Україна - "Наполі" Італія 2:1 (1:0, 1:1)

Голи: 1:0 - 15 Тайсон, 2:0 - 58 Феррейра, 2:1 - 71, пенальті Мілик.

"Шахтар" - П'ятов, Ордець (Хочолава, 90), Ісмаїлі, Срна, Ракицький, Фред, Степаненко, Тайсон, Марлос (Коваленко, 77), Бернард, Феррейра (Дентіньо, 88).

"Наполі" - Рейна, Альбіоль, Гулям, Хюсай, Кулібалі, Гамшик (Мертенс, 60), Діавара, Кальєхон, Зелінські (Аллан, 67), Інсіньє, Мілик.

Попередження: Фред (68), Інсіньє (68), Мертенс (69), Степаненко (71), Кулібалі (82).

Матч "Наполі" - "Шахтар" відбудеться 21 листопада в Неаполі, на стадіоні "Сан-Паоло". Початок о 21:45, текстовий онлайн - Gazeta.ua, телетрансляція - канал "Україна".

Перед передостаннім туром "Шахтар" посідає друге місце в групі F, маючи 9 очок. "Наполі", яке йде третім, має 3 пункти. Для дострокового виходу в плей-офф "Шахтарю" в Італії досить не програти. Відповідно "Наполі" необхідна лише перемога для збереження реальних шансів на вихід з групи.

Лідером квартету є англійський "Манчестер Сіті", в якого 12 очок.

Зараз ви читаєте новину «Як "Шахтар" грав з "Наполі" у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути