пʼятниця, 22 лютого 2019 17:12

Як президент "Динамо" відреагував на жеребкування Ліги Європи

Як президент "Динамо" відреагував на жеребкування Ліги Європи
Ігор Суркіс поділивсяч враженням від жеребкування Ліги Європи. Фото: ФК "Динамо"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував підсумки жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи, де кияни потрапили на "Челсі".

"Відреагував на жеребкування абсолютно спокійно. Нам попався дуже іменитий суперник, буде цікаво подивитися, на якому рівні ми знаходимося. Ми завжди прагнемо грати в Лізі чемпіонів, а "Челсі" - якраз суперник такого рівня. Наша команда теж прогресує.

Не бачу нічого страшного в такому жеребки. Дуже важливо в цьому протистоянні зберегти інтригу до повторного матчу у Києві. Тоді, думаю, у нас будуть шанси пройти "Челсі". Вірю в хлопців, думаю, команда теж з оптимізмом сприйняла це жеребкування.

Повторюся, цікаво перевірити свої сили на тлі такого суперника.

До нашої зустрічі пройде кілька турів чемпіонату України, футболісти будуть знаходитися в кращих кондиціях.

Зрозуміло, що в Англії зовсім інший рівень чемпіонату, ми давно не грали з таким потужним суперником, тому хотілося б подивитися, чого ми насправді варті і як прогресує наша молодь...

Команда не складається з двох або трьох гравців, це цілісний колектив. Зараз обстановка усередині колективу чудова. Олег Лужний грав в Англії і підкаже, як краще провести поєдинок, особливо на виїзді. Непереможних суперників немає.

У нас досить хороша міцна і молода команда, впевнений, хлопці на полі віддаватися з першої до останньої хвилини, щоб продемонструвати свої найкращі якості. Крім усього іншого, це для них ще божевільна реклама і можливість показати себе.

Якщо вони хочуть перейти в топ-чемпіонати і спробувати свої сили там, потрібно показувати свою майстерність, клас і хороший, якісний футбол якраз в таких матчах. А не відбиватися протягом 90 хвилин і сподіватися, що випадково залетить якийсь м'яч або якимось дивом ми пройдемо далі.

Перш за все, необхідно розраховувати на власні сили, добре підготуватися морально і проявити свої сильні якості. Словом, я не бачу ніякої трагедії в тому, що нам дістався такий титулований суперник.

У першому матчі не зіграє Вербич? Так, це втрата

Перший матч на виїзді? Так, домашній матч прийнято вважати невеликою перевагою при вдалому збігу обставин в першій грі. Тоді і ажіотаж навколо гри буде, і глядачі прийдуть підтримати команду.

До речі, хочу ще раз подякувати вболівальникам за несамовиту підтримку у вчорашньому матчі з "Олімпіакосом". Якщо перед домашнім матчем у нас будуть реальні шанси пройти далі, майже впевнений, що збереться повний стадіон.

У першому матчі не зіграє Вербич? Так, це втрата. Проти "Олімпіакоса" добре зіграв Шабанов, у той-таки час сподіваюся, що якнайшвидше відновився Кадар. Коли в команді є конкуренція і можливість замінити одного гравця іншим, це завжди добре. Також хотілося б, щоб оптимальні кондиції набирали бразильці

Не знаю, яким буде склад, напевно, зліва буде використаний Сідклей або Цітаішвілі. На мою думку, все, хто працює з "Динамо", зокрема, я, тренерський штаб, всі співробітники повинні вірити в те, що нашій команді вдасться подолати цей важкий бар'єр", - передає слова Суркіса офіційний сайт "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли "Динамо" зіграє з "Челсі"

Перший матч відбудеться в Лондоні 7 березня, повторний - 14-го числа.

Зараз ви читаєте новину «Як президент "Динамо" відреагував на жеребкування Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути