четвер, 27 квітня 2017 13:12

Як Кличко і Джошуа провели відкрите тренування
9

Кличко і Джошуа провели відкрите тренування
Фото: Boxingscene.com
Кличко і Джошуа провели відкрите тренування
Кличко і Джошуа провели відкрите тренування
Кличко і Джошуа провели відкрите тренування
Кличко і Джошуа провели відкрите тренування

Чемпіон світу за версією IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) і українець Володимир Кличко (64-4, 53 КО) провели відкрите тренування перед боєм.

Володимир Кличко на початку свого тренування випробував терпіння публіки - близько 15 хв. він нерухомо сидів у центрі рингу, поки йому тейпирували руки, але потім українець удосталь попрацював для преси і глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російським шанувальникам Володимира Кличка зробили сюрприз

"Це буде велика боксерська ніч у суботу на "Вемблі". Це буде неймовірний бій. Я у чудовій формі. Впевнений, що і Джошуа теж. Не пропустіть цей бій. Ви побачите Володимира Кличка, який насолоджується своєю роботою. Я насолоджуюся кожною хвилиною тим, що роблю", - заявив Кличко.

А ось Джошуа в рингу попрацював усього 10 хвилин - розім'явся зі скакалкою і трохи ліниво попрацювавши на "лапах", він перейшов до спілкування з кореспондентом у рингу.

"Так, ми поважаємо один одного, але ми - професіонали. Коли кулак суперника врізається тобі в підборіддя, про повагу до нього ти не думаєш. Є суперники, до яких я ставлюся позитивно, є такі, до яких - негативно. Бій з таким боксером як Кличко дозволить мені зрости, додасть мені досвіду. Але моя мета завжди одна - перемога", - зазначив Джошуа.

Поєдинок Кличко - Джошуа відбудеться в Лондоні на "Вемблі" 29 квітня. На кону стоятимуть пояса чемпіона світу за версіями IBF і IBO, а також титул WBA Super.

Востаннє Кличко-молодший виходив на ринг у листопаді 2015 року, коли сенсаційно поступився Тайсону Ф'юрі і втратив усі свої чемпіонські пояси.

Зараз ви читаєте новину «Як Кличко і Джошуа провели відкрите тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути