Ексклюзиви
неділя, 07 травня 2017 18:38

Ахметов відреагував на чемпіонство "Шахтаря"

Ахметов відреагував на чемпіонство "Шахтаря"
У найскладніших умовах здобути перемогу за чотири тури до кінця чемпіонату - це гідно найгучніших оплесків — Рінат Ахметов shakhtar.com

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов привітав команду з 10-м чемпіонством.

"Третій рік ми граємо і тренуємося не вдома, без підтримки рідної "Донбас Арени". У найскладніших умовах здобути перемогу за чотири тури до кінця чемпіонату, кожен матч проводячи на виїзді, - це гідно найгучніших оплесків.

Сьогодні ми тримаємо в руках золоті медалі. Я хочу сказати слова величезної подяки всім, хто віддав свої сили, працював 24 години на добу, щоб виграти чемпіонство. Головному тренеру "Шахтаря" Паулу Фонсеці, його помічникам, усім нашим футболістам за яскраву, красиву, чемпіонську гру - спасибі, хлопці!

Спасибі лікарям, масажистам, всьому колективу футбольного клубу "Шахтар", а найголовніше - нашим уболівальникам! Ми не опускаємо руки заради вас, граємо для вас і ставимо перед собою тількі амбітні цілі", - сказав Ахметов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Шахтар" вперше за 3 роки став чемпіоном України

Вчора "Шахтар" в 28-му турі чемпіонату України в Харкові на стадіоні "Металіст" обіграв луганську "Зорю" і вдесяте у своїй історії завоював золоті медалі чемпіонату країни.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов відреагував на чемпіонство "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути