Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2012 11:11

Ахметов розповів, коли Луческу повернеться до роботи

Ахметов розповів, коли Луческу повернеться до роботи

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов сподівається, що головний тренер його клубу Мірча Луческу, який постраждав в серйозному ДТП, через місяць повернеться до роботи. Про це він заявив під час зустрічі з командою на тренувальній базі "Кірша", повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний сайт донецької команди.

"Я думаю, що максимум через місяць він вже буде в строю. Я був у Містера в госпіталі, провідував його. Лікарі кажуть, що на відновлення знадобиться місяці півтора. Але, знаючи Містера, мені здається, що через місяць він буде в строю. ускладнень немає, його здоров'я відновлюється. Знаєте, він вже зараз намагається тренувати прямо з лікарняної палати. У нього багато енергії, багато емоцій, так що, я думаю, все буде добре", - сказав Рінат Ахметов.

Нагадаємо, 6 січня Луческу потрапив у ДТП в Бухаресті, зіткнувшись із трамваєм, і отримав серйозні травми - у тренера зламано сім ребер, також у нього забій легені.

Тренер вже переніс операцію і поки знаходиться в бухарестської лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов розповів, коли Луческу повернеться до роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути