четвер, 06 травня 2021 07:20

Ахметов незадоволений чемпіонством "Динамо"

Ахметов незадоволений чемпіонством "Динамо"
Рінат Ахметов 25 років очолює "Шахтар". Фото: ФК "Шахтар"

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов оцінив сезон-2020/21 для своєї команди.

Власник клубу залишився задоволеним виступами у Лізі чемпіонів, а результати в національній першості йому не сподобалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній тренер "Шахтаря" стане безробітним

"Після першого тайму гри з "Реалом" ми побачили рахунок 0:3. Було чимало нашої молоді, вихованців академії. І не просто 0:3, а за якістю гри. Рахунок за грою має бути більшим! І вдома ми їх обіграли 2:0. Цього року в Лізі чемпіонів ми, зрештою, зіграли чудово з "Реалом", ми не програли "Інтеру" та вийшли з найскладнішої групи.

Це було чудово. Ми виграли 4 чемпіонства поспіль. А цього року ми програли – це погано. Цього року ми засмучені через чемпіонство, проте в нашого клубу завжди найамбітніші цілі. Ми будемо йти, долаючи найважчі перепони, та здобуватимемо нові трофеї", – цитує Ахметова офіційний сайт "гірників" .

У поточному сезоні "Шахтар" не виграв жодного турніру. Донеччани достроково програли "Динамо" чемпіонські перегони. Вилітали із Кубка України від першолігового "Агробізнесу" та програли команді Луческу Суперкубок України.

В єврокубка змогли зайняти третє місце в групі із "Реалом", "Боруссією" Менхенгладбах та "Інтером", а у Лізі Європи вилетіли у 1/8 від "Роми".

Наставник команди Луїш Каштру ризикує втратити свою роботу в кінці сезону. За повідомленням ЗМІ, його замінить італієць Роберто Де Дзебрі.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов незадоволений чемпіонством "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути