четвер, 21 червня 2007 18:48

Ахметов не дасть нікому зганьбити своє чесне ім"я

Швейцарська газета "Neue Zuricher Zeitung" опублікувала спростування своєї статті "Український футбол як відображення політики" від 16 травня, а її редактори принесли вибачення президенту донецького "Шахтаря", народному обранцю від "Партії регіонів" Рінату Ахметову, 40 років, повідомляє www.sport.com.ua..

Цю інформацію підтвердили адвокати Ріната Ахметова Марк Макдугал і Рендольф Теслік.

Представники провідної міжнародної юридичної фірми Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP, вважають, що редактори газети відповідально підійшли до визнання того, що інформація, надрукована про Ахметова, була абсолютно неправдивою і не мала під собою фактичної бази.

У тексті спростування сказано, що опублікована 16 травня в газеті Neue Zuricher Zeitung стаття "Український футбол як відображення політики" малює читачеві неправдиву картину про Ріната Ахметова.

Видання публічно визнає, що зв"язок між Ахметовим і організованою злочинністю в Україні відсутній, а економічні успіхи бізнесмена не засновані на злочинно здобутому первинному капіталі.

В спростуванні своєї попередньої статті швейцарське видання відзначає, що вбивство журналіста Ігоря Александрова не пов"язане з діяльністю Ахметова.

- Добре ім"я Ахметова є дуже важливим для нього самого, його сім"ї, а також для громадян України, яким він служить як народний обранець, - зазначили адвокати.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов не дасть нікому зганьбити своє чесне ім"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути