пʼятниця, 21 вересня 2012 14:26

Адвокат розчарований, Рамос хоче уникнути ейфорії

Адвокат розчарований, Рамос хоче уникнути ейфорії
"Це зовсім непотрібна для нас поразка, я розчарований" - Дік Адвокат ФОТО: Reuters

Головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос залишився задоволений результатом зустрічі з ПСВ у першому турі групового етапу Ліги Європи. Матч на полі "Дніпро-Арени", нагадаємо, завершився з рахунком 2:0, обидва голи були забиті після перерви.

"Ми добилися перемоги, взяли три очки в першій грі. Це добре з точки зору подальшої боротьби в групі. Знали, що ПСВ - сильна команда, ми постаралися звести до мінімуму помилки. У нас була хороша концентрація, особливо у другому таймі, коли зуміли забити два голи. Можна привітати хлопців з відмінно виконаною роботою.

Що змінилося за рік після гри з "Фулхемом"? Ми тоді були слабші, програвали "Кривбасу", не було впевненості в грі. Сьогодні обіграли серйозного суперника, але виграли поки тільки один матч з шести. Хотілося б уникнути ейфорії, нам є над чим працювати.

"Дніпро" грав так, як і слід, хлопці виконали установку на матч. Ми чекали своїх шансів в атаці, і коли вони з'являлися, ми їх реалізували. Сьогодні мене ніхто не питає про те, чому ми погано виглядаємо фізично, мабуть, цих людей на прес-конференції немає", - передає слова Рамоса "Чемпионат.com".

Головний тренер "ПСВ" Дік Адвокат на післяматчевій прес-конференції дав оцінку поразці своєї команди у Дніпропетровську.

"Це зовсім непотрібна для нас поразка, я розчарований. Ми контролювали гру 60 хвилин, але форварди суперника зуміли забити, і нам складно було перебудуватися. У нас були важливі помилки в обороні. Що стосується проведених замін, Віллемс отримав травму, потягнув зв'язки, завтра дізнаємося ступінь тяжкості його ушкодження. Я не думаю, що ми помилилися з вибором воротаря на цей матч, ми дали йому шанс проявити себе. Може, в декількох епізодах він зіграв не так впевнено, але й відбивав м'ячі. Ми не ставимо на ньому хрест, будемо довіряти і далі.

При всій повазі, Рамос нічим не здивував. Хоча "Дніпро" грав більше від оборони, ми знали, що так буде. Вважаю, якщо суперник вибрав таку тактику і виграв, значить все правильно. Нам, можна сказати, не пощастило", - сказав Адвокат.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат розчарований, Рамос хоче уникнути ейфорії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути