четвер, 30 листопада 2017 11:15

"Я заплатив податків більше, ніж все "Динамо" разом узяте" - гравець "Шахтаря" про скандал із футболками

"Я заплатив податків більше, ніж все "Динамо" разом узяте" - гравець "Шахтаря" про скандал із футболками
Степаненко: "Не треба робити з патріотизму бізнес". Фото: shahta.org

Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко прокоментував розмову з ультрас. Раніше представники фанатських угруповань зупинили клубний автобус і виставили жорсткий ультиматум гравцям команди з приводу скандалу з патріотичними футболками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" погрожував не вийти на матч з "Олімпіком", якщо хтось одягне ці футболки": Федерація футболу учасників АТО

"Мені не дуже подобається, коли ділять українців на правильних і неправильних; коли тобі кажуть, що позбавлять громадянства за те, що ти не надів футболку, незважаючи на те що ти з 17 років є гравцем збірної України і з того ж віку співаєш Гімн України.

Що стосується патріотизму, то я хочу сказати одне: я як громадянин України, плачу зі своєї зарплати податки, які йдуть на те, щоб отримували зарплати наші військові, вчителі, лікарі, будівельники. І мені здається, що я один заплатив податків більше, ніж все "Динамо" разом узяте", - сказав Степаненко.

"Чи то в цій ситуації потрібно дивитися на патріотизм, чи купити футболку за 200 грн, чи заплатити податки, тому що всі ми знаємо - футболісти, що грають в топ-клубах - не бідні люди. Не потрібно робити з патріотизму бізнес, кожен допомагає, чим може, і не афішує це.

Ніхто з нас на цьому не піариться і не виносить це на обговорення громадськості. Кожен українець в "Шахтарі" - патріот. Ми любимо свою країну, захищаємо кольори нашої країни і робимо все правильно", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У середу всі одягнуть футболки" - Маркевич про скандал навколо "Шахтаря"

Раніше в УПЛ виник скандал, пов'язаний з тим, що "Шахтар" нібито заборонив дітям виходити на матч проти "Олімпіка" в футболках "Мій тато-герой". У "Шахтарі" це назвали навмисними діями з метою зганьбити репутацію клубу.

На матч Кубка України проти "Вереса" донеччани вийшли в футболках в рамках акції підтримки української армії.

Раніше повідомлялося, скільки "Шахтар" заплатив податків у держбюджет в 2016 році. В той же час "Динамо" документально спростувало звинувачення у несплаті податків.

Зараз ви читаєте новину «"Я заплатив податків більше, ніж все "Динамо" разом узяте" - гравець "Шахтаря" про скандал із футболками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути