неділя, 10 червня 2012 12:25

"А теперь на сцене три брутальных самца!" - у харківській фан-зоні танцювали стриптиз

Після завершення матч Німеччина-Португалія, на території фан-зони у Харкові футбольних фанатів почали закликати до іншої розваги. На території віп-майданчика почали звабливо танцювати молоді дівчата в мінімалістичних бікіні. Четверо дівчат вийшли на край майданчика, щоб їх було видно з усієї зони, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"А теперь давайте дадим свободу фантазии! Оторвемся так, как никогда раньше! Закликав зі сцени на території віп-майданчика ведучий. При цьому на лежаках і кріслах майданчика продовжували знаходитись уболівальники, переважно голландці. Більшість із них - старші 40. Вони продовжили сидіти на своїх місцях.

На сцені зазвучало техно, пустили штучний дим. На сцену вийшли інші напівголі дівчата. Тих, хто танцював на краю, активно фотографували - щоправда, переважно українські вболівальники. Голландці за тим, що відбувається, спостерігали без ентузіазму.

Автор: ФОТО: Антон СЕМИЖЕНКО
 

"Ви б якось обмежили в себе це, - каже 38-річний Марко з Амстердама. - До мене вдень кілька разів підходили дівчата. Нібито хотіли просто сфотографуватись, але одяг і поведінка свідчили про більше. На вигляд їм було років 15-16".

Кілька людей в основній фан-зоні почали підтанцьовувати. Якщо зважити, що всі голландці були в помаранчевому, а данці - у червоно-білому, підтанцьовували українці чи росіяни. Гості з Заходу мовчки цмудили пиво.

Тимчасом охоронці почали звільняти фан-зону від фанів, повільно проштовхуючи їх до виходу. Віп-майданчик із дискотекою ж продовжив працювати. Там залишалось близько сотні людей. Кореспондент Gazeta.ua залишив територію, наостанок почувши зі сцени: "А теперь на сцене три брутальных самца! Они танцуют специально для вас, девушки! Это стриптизеры из Испании, победители чемпионата 90-х".

О 2 ночі музика з віп-майданчика ще звучала.

Зараз ви читаєте новину «"А теперь на сцене три брутальных самца!" - у харківській фан-зоні танцювали стриптиз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути