субота, 03 листопада 2012 11:44

"Я дав дорогу молодим" - Шевченко

"Я дав дорогу молодим" - Шевченко
Після невдачі на виборах Шевченко не збирається повертатися у футбол ФОТО: rian.com.ua

Екс-нападник збірної України та "Динамо" Андрій Шевченко в ефірі телевізійного каналу "Інтер" заявив про те, що не збирається повертатися на футбольне поле після невдачі на виборах у Верховну Раду.

"Я закінчив свою футбольну кар'єру, і закінчив її тут, в Україні, - сказав Андрій. - Можна сказати, що я дав дорогу молодим. Думаю, що політики, які вже більше двадцяти років правлять країною, теж повинні розуміти, що час прийшов і пора давати дорогу молодим."

Також Андрій відповів на питання про те, що, за чутками, він може взяти участь у наступній літній Олімпіаді в складі збірної України з гольфу:

"Я люблю гольф. Це дійсно дуже красива гра, я граю в неї більше одинадцяти років. Правила там такі, що ти завжди граєш сам проти себе. Було б дуже правильно, якби і в житті, як в гольфі, люди не могли навіть трішечки порушити правила - обійти закон."

Крім того, Шевченко заявив, що не вважає помилкою свій перехід з "Мілана" в "Челсі" у 2006 році.

"Як професійний футболіст я звичайно втратив тоді дуже багато, - зізнався Андрій. - Але я поставив тоді для себе завдання поміняти країну, спробувати себе в іншому клубі, іншому чемпіонаті. Я взяв на себе певний ризик. Все можна розглядати по-різному в житті. Наприклад, з точки зору того, що тепер я знаю чотири мови."

Зараз ви читаєте новину «"Я дав дорогу молодим" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути