субота, 16 жовтня 2021 12:02

Я би ще раз так зіграв із "Шахтарем" – Скрипник

Я би ще раз так зіграв із "Шахтарем" – Скрипник
На початку гри травмувалися основні гравці "Зорі". Фото "Зоря"

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник розповів, щоби він змінив, якщо була б можливість переграти матч проти "Шахтаря" (1:6) в 11-му турі УПЛ.

"У нас було два тижні або 10 днів паузи. Ми готувалися досконально, хотіли грати агресивно, що у нас, бувало, виходило, і накривати у високій зоні. Ми розуміли, як "Шахтар" виходить, але індивідуальний клас футболістів суперника сьогодні зробив велику різницю.

Я нічого не став би перегравати. Тут справа випадку. Перший гол: потрап правильно - і вибив м'яч, але чиркнув - і вихід сам на сам. Всі ці нюанси сьогодні зіграли проти нас. У нас був хороший момент за рахунку 1:0, коли ми накрили в чужій штрафній, Шахаб пробивав, але не влучив. За такі моменти з такими суперниками чіпляєшся - і потім трохи впевненіше себе почуваєш.

Ми не програвали "Шахтарю" чотири останні матчі в УПЛ. А на цей раз "Шахтар" з перемогою і бажаємо удачі у вівторок. А ми готуємося далі", - сказав Скрипник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний провал Скрипника:чому "Шахтар" знищив "Зорю"

У минулому чемпіонаті "Зоря" обіграла "Шахтар" в Києві з рахунком - 1: 0. Тоді єдиний гол на останній хвилині забив Дмитро Іванісеня з подачі Аллахьяра.

Зараз ви читаєте новину «Я би ще раз так зіграв із "Шахтарем" – Скрипник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути