понеділок, 28 травня 2012 09:16

45-річного екс-чемпіона світу з боксу знайшли мертвим у власному будинку

45-річного екс-чемпіона світу з боксу знайшли мертвим у власному будинку
Причини смерті Тапіа стануть відомі після розтину. Фото: robertoerosalesblog.com

Колишній п'ятиразовий Чемпіон світу з боксу, американець Джоні Тапіа знайдений мертвим у власному будинку в Альбукерке, штат Нью-Мексико, повідомляє ABQ Journal.

Тіло боксера виявили в неділю, 27 травня, його рідні, які і викликали поліцію. Тапіа було 45 років. Офіційна причина смерті боксера буде оголошена після розтину.

За свою 19-річну кар'єру Тапіа провів 66 боїв на професійному рингу, в яких здобув 59 перемог, зазнав п'ять поразок і два бої звів внічию. Останній бій боксер провів у червні 2011 року проти колумбійця Маурісіо Пастрана, здобувши перемогу рішенням суддів за очками.

Протягом своєї кар'єри Тапіа, який ставав Чемпіоном світу в трьох вагових категоріях, неодноразово мав неприємності з законом. На початку 1990-х років за пристрасть до кокаїну він був відлучений від спорту на 3,5 роки. У 2003 році боксер провів півроку в реабілітаційній клініці.

У 2008 Тапіа успішно повернувся на ринг після трирічної перерви. Колишній п'ятиразовий Чемпіон світу в трьох вагових категоріях Джонні Тапіа переміг технічним нокаутом у четвертому раунді свого колишнього спаринг-партнера Хорхе Рейеса.

Зараз ви читаєте новину «45-річного екс-чемпіона світу з боксу знайшли мертвим у власному будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути