понеділок, 12 грудня 2011 11:56

37-річний Роман Максимюк завершив кар'єру футболіста

37-річний Роман Максимюк завершив кар'єру футболіста

Екс-півзахисник санкт-петербурзького "Зеніту" і київського "Динамо" Роман Максимюк заявив про закінчення футбольної кар'єри. "Настав час поступитися місцем молодим", - зізнався 37-річний півзахисник після останнього у своїй ігровій кар'єрі матчу чемпіонату України "Волинь" - "Іллічівець".

Футболіст, який по-справжньому став відомим після того, як у складі санкт-петербурзького "Зеніта" виграв Кубок Росії-1999, потім повернувся в Україну і почав виступи за київське "Динамо". Однак у стані багаторічного флагмана вітчизняного футболу Роман не закріпився і перейшов до "Дніпра", де тривалий час був одним з основних гравців і двічі ставав бронзовим призером чемпіонату України.

З 2005 по 2008-й Максимюк виступав за "Волинь", потім переїхав до Казахстану, де грав за "Атирау" та "Казахмис". Повернувшись на Батьківщину, значився в одеському "Чорноморці", а потім знову опинився в "Волині".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Волинь" вдома мінімально поступилася "Іллічівцю"

Як повідомив головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний, Максимюк залишиться в клубі і буде призначений директором дитячо-юнацької школи лучан.

"Максимюк буде директором нашої школи, але якщо б я знав, як він сьогодні відстоїть тайм, то не пропонував би йому посаду. Я його просив не курити, потерпіти, а недавно заходжу, а він з сигаретою сидить, я бився за нього, а він виявився невдячним. Але керівництво вже дало добро, так що буде працювати, у нього залишилися, напевно, старі зв'язки, адже грав за "Зеніт" та "Дніпро", - цитує Кварцяного Спорт.ua.

Зараз ви читаєте новину «37-річний Роман Максимюк завершив кар'єру футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути