четвер, 01 вересня 2011 11:25

35-річного екс-хокеїста НХЛ знайшли мертвим у власному будинку

35-річного екс-хокеїста НХЛ знайшли мертвим у власному будинку

Канадський хокеїст Уейд Білак, який виступав у НХЛ за "Колорадо Евеланш", "Калгарі Флеймс", "Торонто Мейпл Ліфс", "Флориду Пантерс" і "Нешвілл Предаторс", 31 серпня був знайдений мертвим в своєму будинку в Торонто. Про це повідомляє Associated Press. Білак, який завершив ігрову кар'єру в березні 2011 року, помер на 36-му році життя.

З чим могла бути пов'язана смерть спортсмена, не уточнюється. 30 серпня Білака бачив колишній хокеїст Трой Калер. За словами Калера, Білак відпочивав у барі з друзями і, вийшовши з бару, зовсім не виглядав п'яним, пише видання Toronto Star.

Усього Білак провів в НХЛ 549 матчів, в яких він набрав 33 очки і отримав 1263 штрафні хвилини. За даними сайту hockeyfights.com, за свою кар'єру в НХЛ Білак бився на льоду 136 разів. У сезоні-2011/12 Білак повинен був працювати телерепортером на матчах "Нешвілла".

У Білака залишилися дружина і двоє дітей.

Білак - третій тафгай з НХЛ, який помер за останні місяці. У серпні у своєму будинку було знайдено мертвим 27-річний хокеїст "Вінніпег Джетс" Рік райпо. У травні помер колишній гравець "Нью-Йорк Рейнджерс" Дерек Бугар, якому було 28 років.

Зараз ви читаєте новину «35-річного екс-хокеїста НХЛ знайшли мертвим у власному будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути