Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2009 14:46

21-річний велогонщик помер уві сні

21-річний велогонщик помер уві сні

Бельгійський велогонщик Фредерік Нольф помер під час велобагатоденки "Тур Катару". 21-річний спортсмен помер уві сні увечері 4 лютого, коли він знаходився в готельному номері. Команда Topsport Vlaanderen Mercator, за яку виступав Нольф, знялася з багатоденки і 5 лютого повинна повернутися до Бельгії, повідомляє lenta.ru з посиланням на Associated Press.

Інформації про можливу причину смерті велогонщика поки немає. За словами менеджера Topsport Vlaanderen Mercator Крістофа Серкю, у Нольфа не було складнощів із здоров"ям. Серкю додав, що всі члени команди кожні чотири місяця проходять допінг-тести, і Нольф завжди вдало проходив ці перевірки.

Фредерік п"ять днів не дожив до свого дня народження

Через п"ять днів Фредеріку Нольфу мало виповнитися 22 роки, пише delfi. Велобагатоденка "Тур Дакара" була для загиблого спортсмена першою в 2009 році. Після 4-х етапів він займав 96-е місце. Ця гонка проходить з 1 по 6 грудня і складається з шести етапів загальною протяжністю 685 кілометрів.

Зараз ви читаєте новину «21-річний велогонщик помер уві сні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути