Ексклюзиви
середа, 14 жовтня 2009 14:04

20 хокеїстів білоруського клубу підхопили вірусну інфекцію

20 хокеїстів білоруського клубу підхопили вірусну інфекцію

Матч мінського хокейного клубу "Керамін" із солігорським "Шахтарем", який повинен був відбутися 15 жовтня 2009 року, перенесено на більш пізній термін.

Причиною перенесення гри стала масова хвороба хокеїстів "Кераміна", яких вразила вірусна інфекція. Про це пише білоруське видання "Телеграф".

За словами директора "Кераміна" Олександра Летецького, 13 жовтня на тренування змогли вийти тільки три гравці. Ще 20 хокеїстів захворіли.

Летецький підкреслив, що, судячи з усього, мова не йде про харчове отруєння. Директор мінського клубу припустив, що гравці його команди могли заразитися від хокеїстів "Вітебська", з яким "Керамін" грав 9 жовтня.

За словами лікаря мінської команди Бориса Лабковича, у гравців "Кераміна" діагностовано сезонне вірусно-респіраторне захворювання. Лабкович висловив надію, що приблизно за п"ять днів хокеїсти видужають і будуть готові грати.

"Керамін" в 15 матчах чемпіонату Білорусі набрав 23 очки і займає сьоме місце в турнірній таблиці. Всього в білоруській Екстралізі грає 14 команд, в тому числі київський "Сокіл", який з 36 очками очолює турнірну таблицю.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «20 хокеїстів білоруського клубу підхопили вірусну інфекцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути