пʼятниця, 25 грудня 2009 18:37

12 регбісток позували голяка для новорічного календаря (ФОТО)
12

Фото: prorugby.ru

Дванадцять найкращих регбістів Росії взяли участь у відвертій фотосесії для еротичного календаря журналу "ProРегбі". Спортсменки національної збірної знімалися на тлі елітних спортивних автомобілів.


Взявши участь в такій сміливій фотосесії, російські дівчата наочно довели, що навіть в такому жорсткому і силовому виді спорту вони можуть залишатися неймовірно привабливими і сексуальними, стверджують організатори акції.



Не дарма спортсменки викликають захоплення всього світу не тільки спортивними досягненнями, але і своєю красою.

Нагадаємо, з 2009 року регбі знов включений в список олімпійських видів спорту. Жіноча збірна з регбі - олімпійська надія Росії.

На міжнародній арені виступають дві збірні Росії - з регбі-15 і з регбі-7. У регбі-15 з 2006 року збірна Росії виступає в сильній групі А. Збірна з регбі-7 пробилася у фінальні змагання чемпіонату Європи 2006 року.

Перша жіноча збірна Росії з регбі була зібрана для участі в міжнародному фестивалі спорту. Набір проводився переважно з команд хокею на траві і з легкої атлетики.


Жодна з дівчат, що увійшли до неї, до цьо регбі не займалася. Ця команда зайняла в турнірі третє місце, після чого почав проводитися чемпіонат Росії.

За матеріалами Newsru.com

Зараз ви читаєте новину «12 регбісток позували голяка для новорічного календаря (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути