пʼятниця, 24 лютого 2012 10:08

Ісінбаєва встановила новий світовий рекорд

Ісінбаєва встановила новий світовий рекорд

Російська легкоатлетка Олена Ісінбаєва встановила новий світовий рекорд у стрибках з жердиною в закритих приміщеннях. На турнірі в Стокгольмі Ісінбаєва подолала планку, встановлену на висоті 5,01 метри. Спортсменка на один сантиметр перевершила власний рекорд, встановлений в 2009 році в Донецьку. Про це повідомляє Associated Press.

29-річна Ісінбаєва сказала, що вона не зрозуміла, як їй вдалося встановити новий рекорд. У той же час, спортсменка наголосила, що на тренуваннях вона вже два рази брала висоту 5,01 метри. Ісінбаєва додала, що вона відчуває в собі сили перевершити і це досягнення.

Легкоатлетка зазначила, що вона не була такою щасливою з того часу, як виграла золото Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні.

Відповідаючи на питання про те, чи зможе їй хтось скласти конкуренцію на Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні, Ісінбаєва знизала плечима і сказала репортерові: "Я думаю, ви самі можете відповісти на це питання", повідомляє Reuters.

Ісінбаєва утримує і світовий рекорд зі стрибків з жердиною на відкритому повітрі. Він дорівнює 5,06 метри. Всього Ісінбаєва встановила 15 світових рекордів на відкритому повітрі і 13 - в приміщеннях.

Зараз ви читаєте новину «Ісінбаєва встановила новий світовий рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути