Ексклюзиви
неділя, 17 липня 2011 13:46

Футболістки збірної Швеції стали бронзовими призерами чемпіонату світу

Футболістки збірної Швеції стали бронзовими призерами чемпіонату світу

Футболістки збірної Швеції вирвали перемогу у команди Франції в матчі за третє місце чемпіонату світу, який проходить в Німеччині.

Поєдинок, який відбувся в суботу в Зінсхаймі, завершився на користь шведок з рахунком 2:1. Рахунок на 29-й хвилині відкрила Лотта Шелін. Француженки змогли відігратися на 56-й хвилині, коли точним ударом відзначилася Елоді Томі, яка вийшла на заміну.

На 68-й хвилині скандинавки залишилися вдесятьох: червону картку отримала Жозефіна Оквіст. Однак це не завадило підопічним Томаса Деннербі виграти "бронзовий" матч - вирішальний гол на 82-й хвилині провела Марі Хаммарстрем, яка також вийшла на заміну.

Збірна Швеції вдруге стає бронзовим призером жіночого чемпіонату світу, який проводиться з 1991 року. Раніше третє місце вона займала саме на дебютному мундіалі. А в 2003 році вона стала другою.

У фінальному матчі ЧС-2011, який відбудеться 17 липня у Франкфурті, зійдуться дворазові чемпіонки світу американки і команда Японії, яка раніше ніколи не потрапляла в призи.

Зараз ви читаєте новину «Футболістки збірної Швеції стали бронзовими призерами чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути