четвер, 07 липня 2011 16:36

Київський "Арсенал" підписав захисника збірної Фінляндії

Київський "Арсенал" підписав захисника збірної Фінляндії

Захисник національної збірної Фінляндії і голландського клубу вищої ліги "Віллем-II", 27-річний Велі Лампі підписав сьогодні повноцінний контракт з київським "Арсеналом".

Контракт футболіста з клубом розрахований на три роки, сума трансферу не розголошується, повідомляє офіційний сайт канонірів.

Минулий сезон діючий на правому фланзі оборони футболіст провів в чемпіонаті Голландії за "Віллем II". У послужному списку Лампі значаться також фінські ВПС, ХІК, швейцарські "Цюріх" і "Арау".

У складі "Цюріха" потенційний новачок канонірів двічі - в сезонах-2006/07 і 2008/09 - ставав чемпіоном Швейцарії. Лампі виступав у молодіжній та національній збірних Фінляндії, за які провів відповідно 15 (1 гол) і 24 матчі.

До Лампі каноніри підписали контракти з румунським нападаючим дніпропетровського "Дніпра" Іонуцом Мазілу, колишнім капітаном криворізького "Кривбасу", 26-річним півзахисником Олександром Максимовим і румунським хавбеком Флорином Шоавою.

До них можуть приєднатися і три африканці: 23-річний нігерійський захисник Аделейе Айоделе, 21-річний хавбек ганський Абейку Квансах і гравець молодіжної збірної Кот-д'Івуару, 20-річний Куаку Менса. Також не виключений варіант, при якому склад канонірів посилить бразильський півзахисник Жерсон Маграо, який належить київському "Динамо", 25-річний захисник збірної Румунії Овідіу Дананає, який зараз перебуває на перегляді в клубі.

Зараз ви читаєте новину «Київський "Арсенал" підписав захисника збірної Фінляндії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути