субота, 21 травня 2011 18:48

Гол Вороніна приніс "Динамо" перемогу над "Крильями Совєтов"

Гол Вороніна приніс "Динамо" перемогу над "Крильями Совєтов"

Московське "Динамо" виграло домашній матч 10-го туру російської футбольної прем'єр-ліги у клубу "Крилья Совєтов" (Самара).

Матч на "Арені Хімки" закінчився з рахунком 1:0 (0:0) на користь москвичів. Гол на 48-й хвилині матчу забив форвард "Динамо" Андрій Воронін.

У першому таймі "Динамо" володіло ігровою ситуацією. Момент біля воріт самарців не зумів реалізувати півзахисник москвичів Звездан Місімовіч. До перерви динамівці продовжували пресингувати суперника на його половині поля, однак по-справжньому гострих моментів більше не створили.

На самому початку другого тайму господарі створили два небезпечних моменти - відзначитися міг півзахисник Томіслав Дуймовіч, але опинився в офсайді, а на 48-й хвилині матчу м'яч у ворота після точного навісу форварда Кевіна Кураньї відправив його колега по амплуа Андрій Воронін.

На кінець години ігрового часу гості з Самари зуміли перехопити ініціативу у цій зустрічі, але реалізувати свою перевагу так і не змогли.

Після цього успіху у "Динамо" стало 16 очок, воно на два бали відстає від лідера першості "Локомотива" і займає 4-е місце. У "Крильєв Совєтов" залишилося 7 очок, вони замикають турнірну таблицю.

Зараз ви читаєте новину «Гол Вороніна приніс "Динамо" перемогу над "Крильями Совєтов"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути